עשרות רבנים בחנוכת בית הדין 'נתיבות חיים': משכן חדש, שירות מיטבי
בית הדין 'נתיבות חיים', אחד המובילים בציבור החרדי, חנך משכן חדש בירושלים. האירוע המרגש התאפיין בנוכחות מרשימה של רבנים ודיינים בכירים, שהדגישו את חשיבות בית הדין ככתובת מרכזית לפתרון סכסוכים.
הכתבה הופקה במערכת אוטומטית מתוך פרסומים של כלי תקשורת והודעות רשמיות, ופורסמה בחשבון של נועם, מפעיל האתר. הפרסום המקורי הוא הקובע. כך נוצר התוכן
בטקס מרגש שהתקיים השבוע, חנך בית הדין 'נתיבות חיים' את משכנו החדש ברחוב שמעון חכם 16 בירושלים. האירוע סימל את העברתו של אחד מבתי הדין הפרטיים המובילים בציבור החרדי למבנה מרווח ומרכזי יותר, לאחר כעשרים שנות פעילות ענפה.

חנוכת המשכן החדש
העיר ירושלים אירחה את טקס חנוכת הבית, בו נטלו חלק עשרות דיינים, ראשי ישיבות, מורי הוראה ורבנים מכובדים. בין הנוכחים בלטו נוכחותו של הגאון רבי נפתלי נוסבוים, גאב
שתפו את הכתבה
מצאתם טעות?
כתבו ל־info@smarternewsnow.com עם קישור לכתבה, המשפט השגוי ומקור לבדיקה. טעות מתוקנת בגוף הכתבה, וכתבה שאי אפשר לתקן מוסרת.